9 Piece Garden Dining Set Solid Acacia Wood

0

9 Piece Garden Dining Set Solid Acacia Wood – Kulani Home

9 Piece Garden Dining Set Solid Acacia Wood

9-delige tuinset massief acaciahout Deze 9-delige tuinset bestaat uit 1 tafel en 8 stoelen en wordt het middelpunt van je tuin of terras. U kunt genieten van de afternoon tea en dineren met uw vrienden en familieleden. De houten eethoek is gemaakt van massief acaciahout, dat weerbestendig en duurzaam is. De olieafwerking geeft het hout een rijke, warme kleur en maakt het meubel makkelijk schoon te maken met een vochtige doek. Materiaal: massief acaciahout met olieafwerking Afmetingen tafel: 206 x 100 x 74 cm (L x B x H) Stoel

[ad_1]

9-delige tuinset massief acaciahout Deze 9-delige tuinset bestaat uit 1 tafel en 8 stoelen en wordt het middelpunt van je tuin of terras. U kunt genieten van de afternoon tea en dineren met uw vrienden en familieleden. De houten eethoek is gemaakt van massief acaciahout, dat weerbestendig en duurzaam is. De olieafwerking geeft het hout een rijke, warme kleur en maakt het meubel makkelijk schoon te maken met een vochtige doek. Materiaal: massief acaciahout met olieafwerking Afmetingen tafel: 206 x 100 x 74 cm (L x B x H) Stoel

[ad_2]

Leave A Reply

Your email address will not be published.