ZNTS Outdoor Dining Chairs 2 pcs with Cushions Solid Acacia Wood 3064322

0

ZNTS Outdoor Dining Chairs 2 pcs with Cushions Solid Acacia Wood 3064322 – ZNTS Wholesale United States

ZNTS Outdoor Dining Chairs 2 pcs with Cushions Solid Acacia Wood 3064322

Deze eigentijdse houten eetkamerstoelenset met kussens voegt een vleugje natuurlijke stijl toe aan je tuin, terras of patio. Deze houten stoelenset is een geweldige keuze om buiten te dineren. Deze tuinstoelen zijn gemaakt van massief acaciahout, een tropisch hardhout, dat weerbestendig en duurzaam is voor jarenlang gebruik. Het geoliede oppervlak is gemakkelijk schoon te maken met een vochtige doek. Het lattenontwerp zorgt voor een rustieke charme. Bovendien zorgen de meegeleverde kussens voor extra zitcomfort. Het is gemaakt van 100% polyester dat is behandeld

[ad_1]

Deze eigentijdse houten eetkamerstoelenset met kussens voegt een vleugje natuurlijke stijl toe aan je tuin, terras of patio. Deze houten stoelenset is een geweldige keuze om buiten te dineren. Deze tuinstoelen zijn gemaakt van massief acaciahout, een tropisch hardhout, dat weerbestendig en duurzaam is voor jarenlang gebruik. Het geoliede oppervlak is gemakkelijk schoon te maken met een vochtige doek. Het lattenontwerp zorgt voor een rustieke charme. Bovendien zorgen de meegeleverde kussens voor extra zitcomfort. Het is gemaakt van 100% polyester dat is behandeld

[ad_2]

Leave A Reply

Your email address will not be published.