Reclining Garden Chairs 4 pcs Plastic Green

0

Reclining Garden Chairs 4 pcs Plastic Green – Our Life Store

Reclining Garden Chairs 4 pcs Plastic Green

Deze weerbestendige tuinstoelen zijn een geweldige aanvulling op je tuin of terras. Ze zijn ideaal om met familie en vrienden te kletsen of gewoon van het weer te genieten. De relaxfauteuils zijn gemaakt van duurzaam kunststof, waardoor ze weerbestendig en gemakkelijk schoon te maken zijn. De rugleuningen van de stoelen hebben 4 standen, zodat je altijd de meest comfortabele positie kunt vinden. Ze zijn ook licht van gewicht, waardoor ze gemakkelijk te verplaatsen zijn. De stoelen kunnen worden ingeklapt om ruimte te besparen wanneer ze niet in gebruik zijn. Levering bevat 4 stoelen. Kleur: Groen Materiaal:

[ad_1]

Deze weerbestendige tuinstoelen zijn een geweldige aanvulling op je tuin of terras. Ze zijn ideaal om met familie en vrienden te kletsen of gewoon van het weer te genieten. De relaxfauteuils zijn gemaakt van duurzaam kunststof, waardoor ze weerbestendig en gemakkelijk schoon te maken zijn. De rugleuningen van de stoelen hebben 4 standen, zodat je altijd de meest comfortabele positie kunt vinden. Ze zijn ook licht van gewicht, waardoor ze gemakkelijk te verplaatsen zijn. De stoelen kunnen worden ingeklapt om ruimte te besparen wanneer ze niet in gebruik zijn. Levering bevat 4 stoelen. Kleur: Groen Materiaal:

[ad_2]

Leave A Reply

Your email address will not be published.