ZUN Garden Table Anthracite 43.3″x20.9″x28.3″ Glass and Poly Rattan 46455

0

ZUN Garden Table Anthracite 43.3″x20.9″x28.3″ Glass and Poly Rattan 46455 – ZUN Savings United States

ZUN Garden Table Anthracite 43.3″x20.9″x28.3″ Glass and Poly Rattan 46455

Onze poly rattan tuintafel combineert stijl en functie en zal zeker het middelpunt van je tuin, terras of ander terras zijn. De tuintafel is gemaakt van waterafstotend en onderhoudsvrij PE rotan, waardoor hij gemakkelijk schoon te maken is met een vochtige doek en perfect voor buitengebruik. Dankzij het stalen frame is deze tafel aanzienlijk stabiel en veilig. Daarnaast geeft het glazen tafelblad een weelderig tintje aan uw buitenruimte. De tafel is eenvoudig te monteren. Kleur: Antraciet Materiaal: Poly rotan + gepoedercoat stalen frame + gla

[ad_1]

Onze poly rattan tuintafel combineert stijl en functie en zal zeker het middelpunt van je tuin, terras of ander terras zijn. De tuintafel is gemaakt van waterafstotend en onderhoudsvrij PE rotan, waardoor hij gemakkelijk schoon te maken is met een vochtige doek en perfect voor buitengebruik. Dankzij het stalen frame is deze tafel aanzienlijk stabiel en veilig. Daarnaast geeft het glazen tafelblad een weelderig tintje aan uw buitenruimte. De tafel is eenvoudig te monteren. Kleur: Antraciet Materiaal: Poly rotan + gepoedercoat stalen frame + gla

[ad_2]

Leave A Reply

Your email address will not be published.