vidaXL Garden Wall Mirror Rectangular 19.6×31.4 Black – 19.7 x 31.5

0

vidaXL Garden Wall Mirror Rectangular 19.6×31.4 Black – 19.7 x 31.5 – XpressionsCo Home decor

vidaXL Garden Wall Mirror Rectangular 19.6×31.4 Black – 19.7 x 31.5

Onze wandspiegel met antiek uiterlijk is een praktische en decoratieve toevoeging aan tuinen, patio’s en elke andere buitenruimte. Het is ideaal voor tuinen van elke omvang en kan worden gebruikt om een ​​tuinelement te accentueren door het in de spiegel te reflecteren, of om licht in een donkere hoek af te buigen. De buitenmuurspiegel is ontworpen met een gepoedercoat stalen frame dat is versierd met prachtige scrollwork-details, die uw exterieur een vleugje elegantie geven. Dankzij de voorgeboorde gaten in de drie hoeken kan de tuinspiegel worden gemonteerd

[ad_1]

Onze wandspiegel met antiek uiterlijk is een praktische en decoratieve toevoeging aan tuinen, patio’s en elke andere buitenruimte. Het is ideaal voor tuinen van elke omvang en kan worden gebruikt om een ​​tuinelement te accentueren door het in de spiegel te reflecteren, of om licht in een donkere hoek af te buigen. De buitenmuurspiegel is ontworpen met een gepoedercoat stalen frame dat is versierd met prachtige scrollwork-details, die uw exterieur een vleugje elegantie geven. Dankzij de voorgeboorde gaten in de drie hoeken kan de tuinspiegel worden gemonteerd

[ad_2]

Leave A Reply

Your email address will not be published.