Solar wrought iron moon lawn lamp

0

Solar wrought iron moon lawn lamp – XpressionsCo Home decor

Solar wrought iron moon lawn lamp

Beschrijving: 100% nieuw en van hoge kwaliteit. Deze tuinverlichting op zonne-energie wordt overdag opgeladen (zorg ervoor dat de schakelaar in de „ON“ -stand staat) en gaat ’s nachts automatisch tot 6 uur aan als hij volledig is opgeladen. Ontworpen met een warmwitte LED. De weerspiegeling van het patroon is erg mooi en creëert een romantische sfeer. Gemaakt van smeedijzer en glas, het ziet eruit als een maanstaf. Ideaal voor het decoreren van uw pad, tuin, gazon of terras. Feature: Kleur: Zwart Materiaal: Gemaakt van smeedijzer en glas Maat: 28 * 8 * 98CM Artikeltype: Lawn Lamp Ligh

[ad_1]

Beschrijving: 100% nieuw en van hoge kwaliteit. Deze tuinverlichting op zonne-energie wordt overdag opgeladen (zorg ervoor dat de schakelaar in de „ON“ -stand staat) en gaat ’s nachts automatisch tot 6 uur aan als hij volledig is opgeladen. Ontworpen met een warmwitte LED. De weerspiegeling van het patroon is erg mooi en creëert een romantische sfeer. Gemaakt van smeedijzer en glas, het ziet eruit als een maanstaf. Ideaal voor het decoreren van uw pad, tuin, gazon of terras. Feature: Kleur: Zwart Materiaal: Gemaakt van smeedijzer en glas Maat: 28 * 8 * 98CM Artikeltype: Lawn Lamp Ligh

[ad_2]

Leave A Reply

Your email address will not be published.